Afspraak boeken
Afspraak boeken
Afspraak boeken

“Voor mij is coaching een van de meest bezielende activiteiten die er voor mij bestaan. Iemand te begeleiden die aanspraak wil blijven maken op zijn sterke kanten, zonder daarbij roofbouw te plegen op zichzelf. Duidelijk te krijgen waar de ‘growing edges’ zich bevinden, wat er nog te ontwikkelen valt. “

Meindert Inderwisch

Coaching

Voor mij is coaching een van de meest bezielende activiteiten die er voor mij bestaan. Iemand te begeleiden die aanspraak wil blijven maken op zijn sterke kanten, zonder daarbij roofbouw te plegen op zichzelf. Duidelijk te krijgen waar de ‘growing edges’ zich bevinden, wat er nog te ontwikkelen valt.

Emotionele, spirituele, maar ook rationele steun verlenen aan de mens in zijn groeiproces is voor mij een vorm van delen en uitwisselen. Dat pad samen te bewandelen is voor mij een van de meest inspirerende bezigheden die ik ken. Mensenwerk op maat, met liefde en aandacht voor het doel.

Coaching is iets wat u/jij en ik samen aangaan. Daarbij zet ik allerlei expertises in, maar de belangrijkste drijfveer in het proces blijft uw/jouw behoefte. Misschien dat die nog wat aanscherping behoeft, misschien dat u/jij een heel specifiek traject wilt aangaan met nauwgezette doelen. En alles wat daartussen zit.

Laten we aan de slag gaan.

Uiteraard valt coaching niet onder de vergoeding van zorgverzekeraars, maar daarin komen we wel tot een akkoord. Eerst maar eens beginnen met een kennismakingsgesprek, want het kan zijn dat ik qua persoonlijkheid niet ben wat u zoekt. Dat zou zonde van onze tijd zijn.

CONTACT

Heb je nog vragen

Stel ze gerust en ik antwoord je zo snel mogelijk.

Copyright © 2020 Amor en Psyche

Webdesign by: Miek.Designs

Scroll naar boven