"Maar wat wanneer je twijfelt aan de zin van het leven? Wanneer je ongelukkig bent met hoe het bestaan zich voltrekt. Wanneer de plezierige momenten over een heel leven verspreid tenslotte op één hand te tellen zijn? Dan ben je wellicht toe aan een reële zoektocht naar wat jou/u kan inspireren, blij kan maken, het idee kan geven dat je/u ertoe doet. "

Meindert Inderwisch

Relatietherapie

Je kunt als relatietherapeut niet zorgvuldig genoeg zijn bij het werken aan het tot stand komen van een nieuwe dialoog. Deze mensen, die meer met elkaar delen dan ze nu wellicht kunnen ervaren of willen delen, hebben hun vertrouwen in mij gesteld. Dat is een zeldzaam iets en ik koester dat. Soms met fluwelen handschoentjes, een enkele keer met wat meer doortastendheid.

Zingeving

Maar wat wanneer je twijfelt aan de zin van het leven? Wanneer je ongelukkig bent met hoe het bestaan zich voltrekt. Wanneer de plezierige momenten over een heel leven verspreid tenslotte op één hand te tellen zijn? Dan ben je wellicht toe aan een reële zoektocht naar wat jou/u kan inspireren, blij kan maken, het idee kan geven dat je/u ertoe doet.

COACHING

Voor mij is coaching een van de meest bezielende activiteiten die er voor mij bestaan. Iemand te begeleiden die aanspraak wil blijven maken op zijn sterke kanten, zonder daarbij roofbouw te plegen op zichzelf. Duidelijk te krijgen waar de ‘growing edges’ zich bevinden, wat er nog te ontwikkelen valt.

Copyright © 2020 Amor en Psyche

Webdesign by: Miek.Designs

Heb je nog vragen

Stel ze gerust en ik antwoord je zo snel mogelijk.

Scroll naar top