"Voor een man van zijn kaliber herbergt hij een aantal bijzondere eigenschappen als geduld, compassie, sensitiviteit, respect en vrijgevigheid. Hij is daarbij zijn kracht, lef en no-nonsense niet vergeten. "

Drs. E.E.J. Borst

Blijken van waarderingIk heb bewust voor Meindert gekozen om mijn na-traject van therapie te volgen. Hij is de eerste therapeut die naast mij kon staan, waardoor ik eindelijk het gevoel kreeg dat ik er niet alleen voor stond. Elk gesprek bracht mij dichter naar de oorzaken van de worstelingen die ik al jaren met mezelf voerde. Samen met Meindert konden we door onze gesprekken tot de kern komen. Door de inzichten die ik kreeg kon ik eindelijk werken aan mezelf. Ik ervaar nu wat de woorden “vrijheid” en “dicht bij jezelf komen en blijven” betekenen en hoe dit voelt. Ik leef weer, geniet elke dag van de goede, maar ook minder goede momenten, want die mogen er ook zijn. Ik voel me vrij, heb vertrouwen in wat er is en komen gaat. Geen enkele therapeut heeft dit kunnen bereiken bij mij. Ik ben dankbaar voor de bijzondere band die Meindert en ik hebben. Hij heeft ervoor gezorgd dat ik mijn leven weer terug heb.
Maaike van Hoeckel
Remedial teacher 56 jaar
Gesprekken met Meindert hebben me heel veel gebracht. Eigenlijk hebben ze me een onverwachte verdieping naar de kern opgeleverd. In het begin zei ik nog een aantal keren:  ‘Gaan we nog wat doen in plaats van alleen maar praten?’ Hoe mis had ik het. Meindert is geen standaard therapeut. Meindert is vooral mens. Met z’n eigen doorleefde ervaring. Hij is begripvol, zachtaardig en gericht op ‘versterkende inzichten’, maar daarnaast ook echt messcherp, confronterend en heel duidelijk als het nodig is. Wat een spiegel. In deze schijnbare tegenstelling schuilt de kracht van Meindert en dit maakt hem een behandelaar van formaat. Dank dat je op m’n pad gekomen bent, Meindert. Liefs, Bart
Bart Zonnenberg
drs. in de Personeelswetenschappen
Meindert is een zeer gepassioneerd therapeut die vanuit zijn schat aan ervaring hele duidelijke en heldere inzichten heeft waardoor hij voor mij het verschil gemaakt heeft t.o.v. andere reguliere therapieën. Als behandelaar weet hij het verschil te maken tussen horen en luisteren en heeft hij mij - met zijn ongeëvenaarde empathisch vermogen - heel subtiel en deskundig een spiegel voorgehouden waardoor ik tot inzichten ben gekomen die ikzelf al jaren kwijt was. Vooral zijn persoonlijke openheid en eerlijkheid hebben mij de veiligheid gegeven die ik nodig had om mezelf open en kwetsbaar op te kunnen stellen. Zijn bijzondere integriteit en professionaliteit als behandelaar hebben er toe bijgedragen dat ik ben wie ik ben en dat is een rijker en gelukkiger maar vooral nuchter mens.  
Paul Priem
o.m. sponsor bij de A.A.
Meindert is, zonder enige twijfel, de fijnste, dierbaarste en meest bijzondere therapeut die ik ooit heb mogen ontmoeten. Wat hij ziet spreekt hij uit en heeft daarbij de gave om jou als mens in zijn geheel te zien, zonder daarbij enig oordeel te vellen. Ik heb nooit eerder me meer gewaardeerd en geaccepteerd gevoeld dan bij deze lieve, wijze man en dat heeft in mijn leven voor een grote, positieve doorbraak gezorgd. Het vertrouwen in de mensheid is zich, dankzij Meindert, gaan herstellen en daar pluk ik nog elke dag de vruchten van. Meindert zal voor de rest van mijn leven onderdeel blijven van een groeiend, leerzaam proces waarbij ik steeds meer en meer in liefde kan vertrouwen op mijn eigen kracht. Ik voel dankbaarheid en verbondenheid.    
Ien
Na jarenlang met mijn depressies gedoold te hebben in de kafkaiaanse zaaltjes van GGZ en algemene ziekenhuizen zat mijn lichaam zo bomvol verslavende medicamenten dat afkicken en opnieuw beginnen het enige was wat me te doen stond. Bij de kliniek Rodersana was Meindert Inderwisch één van mijn behandelaren. Zijn toewijding, ervaring, geduld en bekwaamheid hebben me er doorheen gesleept. Het is zoals de  mensen om me heen nog steeds geregeld verzuchten: “Was je die man maar eerder tegengekomen, Louis!” Meindert: je hebt me zoveel van jezelf laten zien dat ook ik eerst jou en later de hele wereld eindelijk durfde te laten zien wat voor lief en mooi mens ik (ondanks alles) ben.
Louis Geleijnse
De site straalt Meindert uit hoe hij is. Dat is heel mooi, warm en veilig. Helemaal goed.
Bob Janssens
voormalig cliënt
Ik heb nagedacht over de manier hoe ik nu het beste kan omschrijven hoe ik de therapie bij Meindert heb ervaren. En dan zonder te vervallen in clichés want als er íéts is dat niet bij hem past is dat het wel. Gedurende drie jaar heeft Meindert mij begeleid bij het doorgronden van de ingeslepen patronen die mij hebben belemmerd in mijn functioneren na een ingrijpende gebeurtenis. En niet door een standaard formule. Nee, door het totaal inzetten van zichzelf in combinatie met zijn brede en diepgaande kennis van de (gestalt)psychologie. En dit alles op een zeer toegewijde, menselijke en professionele manier. Ik voel me dan ook een gezegend mens dat ik verwezen ben naar precies deze therapeut.
Christel Wijland
beeldend kunstenaar
Graag wil ik mijn waardering uitspreken over de bijzonder prettige wijze waarop Meindert werkt. Meindert is een warme persoonlijkheid. Hij is in staat direct in contact te gaan, Zijn manier van werken stelde mij meteen op mijn  gemak. Hij is vakbekwaam en werkt naast je. Niet uit de hoogte maar op basis van gelijkwaardigheid. Zijn benadering en gesprekken zijn de basis geweest van mijn herstel. Ik kan zijn praktijk ieder aanbevelen. Meindert bedankt, Groeten Ben
Ben

Copyright © 2020 Amor en Psyche

Webdesign by: Miek.Designs

Scroll naar top