"Voor een man van zijn kaliber herbergt hij een aantal bijzondere eigenschappen als geduld, compassie, sensitiviteit, respect en vrijgevigheid. Hij is daarbij zijn kracht, lef en no-nonsense niet vergeten. "

Drs. E.E.J. Borst

Blijken van waarderingVoor een man van zijn kaliber herbergt hij een aantal bijzondere eigenschappen als geduld, compassie, sensitiviteit, respect en vrijgevigheid. Hij is daarbij zijn kracht, lef en no-nonsense niet vergeten. Hij kan op een heel onpersoonlijke manier uiterst persoonlijk zijn en je net daar vinden waar jij je verborgen houdt. Het contact blijft warm, integer, schoon en eerlijk. Meindert denkt en werkt kaderoverschrijdend; is daardoor open voor sublieme acties die het individuele – of het groepsproces, met een forse vaart vooruithelpen. De training heeft in mij een wezenlijke verandering teweeggebracht; van fragmentatie tot integratie waarbij de ratio en het gevoel nu kunnen samenwerken.

Drs. E.E.J. Borst
HR Advisor

“Een trainer die het beste in je bovenhaalt. Zeer sensibele waarnemer. Integer. Razend scherp en reflexief. Respectvol hard en liefdevol zacht. Verbindt hart en hoofd. Creatief. Een vakman.”

Marcel Cramwinckel
Voormalig Directeur Juridische en Operationele Aangelegenheden.

Bij Muze de Kern heb ik Meindert ontmoet. Ik heb hem ervaren als een fantastische trainer, die rust uitstraalt, goed luistert en zich, in de vrije avonduurtjes, helemaal kan geven in zijn gitaarspel en zang. Meindert is iemand die ziet en laat zien. Daar bedoel ik mee dat hij heel veel ziet bij iemand door te observeren hoe diegene praat, beweegt, redeneert, enz. En dat wat hij ziet geeft hij ook terug aan die persoon. Daar tegenover staat dat hij ook zichzelf laat zien. Wanneer hij zijn observaties met je deelt, voel je dat hij de dingen die hij zegt goed heeft doordacht. Wat mij naast het ‘zien en laten zien’ met name is bij gebleven is de integriteit waarmee Meindert ieder persoon benaderde. Hij staat erg bewust in het proces van grenzen aftasten en weten wanneer het genoeg is voor de ander. Meindert laat elke deelnemer in zijn/haar waarde. Daarmee heeft hij voor mij, en naar mijn idee ook voor de andere deelnemers, de ruimte gecreëerd om open in de training te staan en er voor mezelf zoveel mogelijk uit te halen

Drs. Estelle Smits

Copyright © 2020 Amor en Psyche

Webdesign by: Miek.Designs

Heb je nog vragen

Stel ze gerust en ik antwoord je zo snel mogelijk.

Scroll naar top